Activitats paral·leles

Durant el torneig es fan una sèrie d'activitats complementàries pels jugadors, acompanyants o simplement per  a qualsevol persona que ens vulgui visitar.

El dissabte 8 al matí la VII edició del concurs de puzzles que ja es un clàssic. Cada any ve més gent de fora només per participar-hi. Esperem veure la parella formada per Esther Soler i Miquel Moret que venen des del primer any de Viladecans només per fer el puzzle. Fins i tot l'any passat amb la cangur (l'àvia) per no perdre's la cita. 


Diumenge 9 al matí, i després de l'èxit de les dues edicions anteriors, farem la tercera edició del Torneig "CASOLÀ" de partides Llampec. El  dimarts 4 a les 10:00h de la nit, les clàssiques partides simultànies al carrer Verger. A càrrec d'algun dels jugadors inscrits al torneig.

Durant la setmana, farem la tercera edició del torneig de Tennis Taula. A banda del boli per anotar i l'ordinador per preparar les partides, ja podeu du la pala de ping pong. Si algú se la deixa, ja n'hi haurà alguna per deixar-vos.
Si hi ha prou quòrum (de 8 a 10 parelles) farem una nit encara per decidir, un torneig de "passa peces" com l'any passat.
Si voleu saber més de cadascuna de les activitats, podeu clicar sobre el cartell corresponent i tindreu les bases.