2021. Activitats paral·leles

Aquest 2021 no es podran fer les típiques activitats paral·les al torneig (Simultànies, ràpides, puzzles, tennis taula,...). De totes maneres, al monestir de Santa Maria de Lillet es faran alguns concerts. Encara no tenim la programació, però ens han dit que el divendres 6 d'agost, en ple torneig, hi haurà un concert. Així que els que acabin aviat la partida (els concerts s'acostumen a fer al vespre)  o els acompanyanst hi podreu assistir. Ja anirem ampliant la informació a mesura que ens arribi.

Una segona activitat, i més lligada als escacs, serà el concert amb sopar i escacs que es farà el dissabte 7 d'agost al Refugi Quatre Cases del Clot del Moro (al costat del museu del ciment) a càrrec de la cantant Laura Luceño Espelt
Mentre ella canti prodreu fer un bon sopar amb el que ens prepari la Raquel i també disposarem d'uns quants taulers per jugar unes ràpides o fer un torneig si els assistents ho voleu. 

També farem un torneig de Tennis Taula. Si es pot, serà al club de Tennis Taula de La Pobla com els altres anys. Si n0, es jugarà a la taula que hi ha al Parc Xesco Boix, al costat del riu.