Activitats paral·leles

Durant el torneig es fan una sèrie d'activitats complementàries pels jugadors, acompanyants o simplement per  a qualsevol persona que ens vulgui visitar.

Començarem dissabte al matí amb la VI edició del concurs de puzzles que ja es un clàssic. Cada any ve més gent de fora només per participar-hi. Esperem veure la parella formada per Esther Soler i Miquel Moret que venen des del primer any de Viladecans només per fer el puzzle. Fins i tot l'any passat amb la cangur (l'àvia) per no perdre's la cita.


Diumenge al matí, i després de l'èxit de la primera edició, farem la segona edició del Torneig "CASOLÀ" de partides Llampec. I el mateix diumenge a les 10:00h de la nit (aprofitant que no hi haurà partida vivent), les clàssiques partides simultànies al carrer Verger. Aquest cop a càrrec del Director Tècnic de la Federació Catalana i capità de la selecció espanyola, el GM Jordi Magem

Durant la setmana, farem la tercera edició del torneig de Tennis Taula. A banda del boli per anotar i l'ordinador per preparar les partides, ja podeu du la pala de ping pong. Si algú se la deixa, ja n'hi haurà alguna per deixar-vos.
I en la idea de fer noves activitats, aquest 2019, si hi ha prou quòrum (de 8 a 10 parelles) farem una nit encara per decidir, un torneig de "passa peces". L'any vinent caldrà fer 10 rondes ja que ens faltaran dies per a les activitats paral·leles.
Si voleu saber més de cadascuna de les activitats, podeu clicar sobre el cartell corresponent i tindreu les bases.