Edicions modernes

A la dècada dels 50, després de la fundació del club, es varen celebrar els Tornejos Nacionals amb les principals figures del moment.

A partir del 1960 fins primers dels setanta, sembla que l'activitat, poc a poc va baixar encara que es de suposar que no es va abandonar del tot. Fou el 1972 quan José Mª Gutiérrez Dopino, personatge que havia viscut al poble i que va emigrar a Alemanya, va donar-hi un nou impuls.

A principis dels anys 90, després de 33 anys de parèntesi, es varen iniciar els Tornejos Oberts d'Escacs de renom. Aquí posarem el màxim d'informació possible (participants, classificacions, resultats, activitats paral·les i algunes imatges). Si algú disposa de material que ens pugui ajudar a ampliar aquesta informació, ens ho podeu fer arribar.

Hem agrupant les diferents edicions de 10 en 10 anys, S'ha `posat el palmarès de cadaedició i clicant en el palmarès  i es posarà el palmarès de cada edició.

Hi ha cròniques, classificacions i resultats de molts anys a AjedrezND, la web de Toni Ayza. Posteriorment, també les cròniques d'Alejandro Melchor al butlletí de la Federació. Actualment a Chess-results hi ha totes les dades dels tornejos, però falten els primers anys del 1991 al 2000. Anirem publicant tot allò que ens vagi arribant per tal de poder acabar tenint les classificacions de totes les edicions.