TURISME/TOURISM

Torneig Internacional de La Pobla de Lillet

Aquesta és la web oficial del Club d'Escacs Lillet. Per això s'inclou tota la història del club i més concretament de totes les edicions de l'Obert Internacional. Ara be, creiem que el Torneig de La Pobla és quelcom més que un torneig d'Escacs.  D'entrada, el clima que fa que a les nits es pugui dormir molt millor que a Barcelona. És una manera de fer vacances durant 9-10 dies amb família o amics. Tens els matins per fer turisme, la tarda per fer la partida i al vespre, si encara et queden forces, pots anar al pub on comentar la partida del dia, preparar la de l'endemà o fer una partida amb els titulats aprofitant el mural que hi ha penjat. Possiblement, l'únic pub al mon amb un tauler mural.

Per això, us hem preparat unes pàgines amb informació per fer turisme per la zona. La comarca del Berguedà o les properes del Ripollès o la Cerdanya estan plenes de llocs per visitar, passejar o aprendre de la història.

Aquí posem unes fotos i clicant a sobre de cadascuna d'elles s'obrirà la informació de turisme a la zona. Ho hem centrat en els llocs propers a La Pobla de Lillet, però n'hi ha molts altres si es vol bellugar una mica més.