En aquestes més de trenta edicions de l'Obert Internacional d'Escacs, s'han fet tres samarretes diferents. Aquí ens agradaria ensenyar imatges dels que heu passat per La Pobla de Lillet amb alguna de les samarretes arreu de món. Volem fer una iniciativa que ja fa algun altre torneig i que ens sembla interessant de copiar.

Per això us demanem que ens feu arribar fotografies vostres al correu del club (escacslillet@gmail.com) on se us vegi duent alguna de les samarretes del Club d'Escacs Lillet. Ens tindríeu d'indicar la data i el lloc (el més concret possible) on s'ha fet la fotografia. La primera ens va arribar de Mallorca. L'envien na Maria Antònia Vicens que ha participat en aquest 2022 per primer cop i l'àrbitre del Torneig en Jeroni Bergas. Ambdós de Mallorca (les podeu veure a l'àlbum). Aquí anirem posant algunes de les fotos rebudes i si cliqueu al botó de dalt, anireu a un àlbum on estaran totes. Sota les darreres fotografies arribades aquest estiu. En un vaixell desde Grècia i Itàlia, o des dels fiords noruegs.

La més recent és de la jugadora georgiana Anna Madnatze quan va anar a donar unes simultànies a Calahorra, municipi de La Rioja.

Moltes gràcies.